Dag 14 – Göteborg

Vandaag een hele dag te besteden in Göteborg. En daar hebben we deels gebruik van gemaakt. We hebben eerst heerlijk uitgeslapen en ontbeten en zijn vervolgens na tienen met de OV dagkaart op pad gegaan. Eerst naar Slottsskogen, een groot park middenin Göteborg waar ook een dierentuin is te vinden. Geen dierentuin zoals je je voorstelt maar enkel met dieren die je in Zweden kunt vinden en gratis toegankelijk. Zodat we toch alsnog de eland hebben gezien voor we Scandinavië weer verlaten. Daarna zijn we doorgereisd naar Nordstan, het grootste overdekte winkelcentrum van Scandinavië. Daar hebben we rustig geshopt en rondgekeken en vervolgens zijn we naar de Kungsportsavenyn gewandeld. Dit is een grote brede boulevard waar je heerlijk kunt flaneren. En uiteindelijk weer terug naar het hotel om heerlijk te relaxen.

Video van de dag,

Dr. Alban – It’s my life

Dit bericht is geplaatst in de_reis, route. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dag 14 – Göteborg

  1. Agina schreef:

    jaaa, de eland mag niet ontbreken! in jullie mooie vakantie

Reacties zijn gesloten.