Dag 15 – Kopenhagen

Vandaag verlaten we Zweden en gaan we op weg naar Denemarken. Kopenhagen om precies te zijn. De reis was zeer voorspoedig en zo rond 12 uur reden we de Sontbrug tussen Zweden en Denemarken op. Een kleine drie kwartier later waren we bij het hotel. Wederom konden we nog niet inchecken maar we konden de koffers achterlaten en zijn vervolgens alvast op verkenning gegaan. Daardoor kwamen we langs Rosenborg Castle waar de Deense kroonjuwelen worden bewaard en tentoongesteld. Dat was de moeite waard. Na nog wat verdere verkenning zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben we even gerelaxed op de kamer. Daarna met de trein naar het hoofdstation om daar in de buurt te zoeken naar een restaurant. Het werd Italiaans vandaag. Een hele goede. Morgen gaan we Kopenhagen echt bezichtigen.

image
image
image
image
image

Video van de dag,
Laid Back – Sunshine Reggae

Dit bericht is geplaatst in de_reis, route. Bookmark de permalink.