Dag 1 – Kiel – Oslo

Vandaag begint de vakantie in principe echt. Om 14:00 uur vertrekken we met de Color Fantasy vanuit Kiel naar Oslo. Waar we de volgende morgen om 10:00 uur zullen arriveren. Ondanks dat de boot pas om twee uur vertrekt adviseert men om minstens om twaalf uur aanwezig te zijn. Maar aangezien er na het ontbijt toch niets meer te beleven is bij het hotel besluiten we gelijk heen te rijden. Met als resultaat dat we als derde de boot oprijden als deze om half een wordt vrijgegeven.
Eenmaal op de boot gaan we naar onze hut om de spullen neer te leggen en vervolgens aan dek om de afvaart te zien. In de loop van de middag gaan we vervolgens heerlijk shoppen en terrasje pakken op de Promenade. Om zeven uur een muziekshow “Rhytm of the Night” geheten met heerlijke muziek van the Andrew Sisters via Abba naar Michael Jackson. We sluiten af bij de Italiaan met een pappardelle met rundvlees.
Morgen echt Noorwegen.

Video van de dag,
Yannis Markoupoulos – Who pays the Ferryman

Dit bericht is geplaatst in de_reis, route. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dag 1 – Kiel – Oslo

  1. Agina schreef:

    mooie cruiseschip met een prima kamer om te slapen voor 1 nachtje.
    met entertainment aanwezig, mooi begin van jullie vakantie

Reacties zijn gesloten.