Dag 0 – Kiel

Rustig op gang komen, zo kun je deze dag wel benoemen. Nadat we vandaag rustig thuis de voorbereidingen hebben afgerond zijn we om kwart over twee aan de reis begonnen. De eerste tussenstop is hotel Am Segelhafen in Kiel zodat we morgen in alle rust naar de kade kunnen rijden waar de boot naar Oslo vertrekt. Nu heb ik, Bene, dit jaar al eerder, op weg naar de F1 in Oostenrijk mogen genieten van de Baustelle op de Duitse wegen, maar ik moet echt zeggen, rijden in Duitsland is allang geen pretje meer, 30 km Baustelle op het stuk tussen Hamburg en Kiel, nog los van alle overige, betekende dat we pas om half zeven ter plaatse waren.
Dit alles werd echter gelijk weer goedgemaakt door de kamer, prima, en het eten bij het Koreaanse restaurant 250 meter verderop. In het kader van de wedstrijd verplassen tussen Kim Jung Un en Donald Trump besloten wij de Zuid-Koreanen te steunen. En dat werd beloond met een aantal heerlijke gerechten.
Op naar Oslo.
Song of the Day,
Kraftwerk – Autobahn

Dit bericht is geplaatst in de_reis, route. Bookmark de permalink.