Dag 4 – Molde

Na wederom een prima uitgebreid ontbijt, en nadat we de auto uit de parkeergarage hebben gehaald gaan we op weg naar Molde. Ook nu weer niet via de gebaande paden, maar via de veel toeristischer route langs de kust. Had ik al gezegd dat Noorwegen prachtig is? Noorwegen is prachtig. Een van de hoogtepunten vandaag was de Atlanterhavsveien, een weg die via een zevental eilandjes over de Atlantische Oceaan loopt. Vlak voor deze weg hebben we een heerlijke lunch gehad bij Bjartmars Kro, een restaurant van een Nederlands echtpaar dat ik via internet ontdekte. We moesten wel even een kwartiertje wachten want er zaten net een man of dertig die aan een autorally voor hele dure merken deelnamen. En dus hebben we ons eerst even verlustigd aan Ferrari’s, McLarens, Porches etc. Verder hebben we vandaag niet veel gedaan. Op naar morgen, naar Ålesund via de Trollstigen.

image

image

image

image

image

Video van de dag,

Erik Bye – Vår beste dag

https://youtu.be/howI6o_oBO0

Dit bericht is geplaatst in de_reis, route. Bookmark de permalink.