De plannen

We vertrekken in de loop van zondag 3 september rustig naar Kiel en gaan daar overnachten. Dan gaan we na het ontbijt rustig naar de kade van Color Line, checken in en nemen de ferry naar Oslo, vertrek 14:00 uur, aankomst volgende dag om 10:00 uur.
Aangekomen in Noorwegen is ons eerste doel Hamar waar het Vikingskipet staat, de olympische ijsbaan van 1994. Daarna gaan we door naar Lillehammer, in 1994 gaststad voor de Olympische Winterspelen. Na het bezoek aan Lillehammer rijden we richting het noorden, door de regio van Peer Gynt.
Na een overnachting in Heidal gaan we op weg naar Trondheim, het meest noordelijke punt van onze rondreis.
Daarna zullen we via o.a. Alesund, Geiranger, Flåm, Bergen weer naar Oslo terugkeren. En daar twee dagen verblijven. Na Oslo gaan we in 5 dagen via Gotenburg en Kopenhagen weer op huis aan.

Dit bericht is geplaatst in voorbereidingen. Bookmark de permalink.