Dag 11

Elizabeth City naar Myrtle Beach.

Zoals eerder gemeld hadden we een lange rit voor de boeg. We legden dit dan ook af in een paar etappes. Na ruim twee uur rijden stopten we om te brunchen. Een ontbijt werd niet meer geserveerd, en dus zaten we al vroeg aan de soep met een sandwich. De volgende stop was bij een Mall, met een Dollar Tree, een Radioshack en een Walmart. Nadat we de nodige dingen hadden ingeslagen vervolgden we de reis. We waren al weer een eind op weg toen aan de kant van de US 17 South werd aangegeven dat de USS Carolina bezichtigd kon worden. Dit betreft een marineschip. We grepen deze kans en haalden zo enigszins de schade in van Norfolk, waar we niets konden bezoeken, zie gisteren. Terug in de auto volgde het laatste stuk. Af en toe zagen we aan onze linkerkant al de Atlantische oceaan opduiken. En toen we gingen inchecken bleek dat we vanuit ons hotel zicht op de zee hadden .
We hebben nog even gewandeld langs het strand en door de branding, het water was zelfs warm. Na een drankje, het avondeten en relaxen bij het hotel zit ook deze dag er weer op. Charleston is nabij…

Battleship North Carolina

Battleship North Carolina

Uitzicht van hotelkamer

Klaas en Bene met de voeten in de Atlantische Oceaan

De Stars and Stripes boven de Atlantische Oceaan

Ons adres in Myrtle Beach