Dag 5

Philadelphia.

Na een full American breakfast pakken we de auto weer in en we rijden in een keer naar het oude centrum van Philadelphia. We vinden een parkeerplaats op vijf blokken lopen van Constitution Hall. We gaan even langs bij het visitorcentre en halen kaarten voor een rondleiding door het gebouw waar de Amerikaanse grondwet tot stand kwam. Vervolgens lopen we naar de US Mint, waar Klaas een aanvulling voor zijn verzameling bemachtigd. We zijn op tijd terug voor de tour en aan het eind van die tour bekijken we de Liberty Bell. Dan gaan we op zoek naar een plek waar we een echte Philadelphia Cheesesteak kunnen eten. Dat lukt en ze zijn zelfs lekker.
De middag brengen we door in Reading Terminal Market – waar ook de Amish hun waar verkopen – en bij de Rocky steps. Ben en Klaas rennen de trappen op en dit wordt natuurlijk op film vastgelegd.
We pakken de auto en rijden al een stuk westwaarts. Dat scheelt morgenochtend en we hebben nog wel de tijd. Als we de suburbs zijn gepasseerd zoeken we een hotel. Het wordt de Holiday Inn Express naast een grote Mall. Dus gaan we shoppen en gewoon wat rondkijken en we dachten wat te gaan eten bij een steakhouse. Toen we de kaart zagen durfden we elkaar haast niet meer aan te kijken. We zouden haast een maandsalaris moeten spenderen om hier te eten. We hebben snel weer afscheid genomen en vervolgens hebben we heerlijk gegeten bij Rock Bottom Brewery. Al lukte het niet om het smakelijke, maar mega toetje naar binnen te werken. Ben dacht dat ie een Apfelstrudel besteld had, maar hij kreeg vier op zijn bord. Zelfs voor hem teveel.
Terug in het hotel hebben we een uurtje gebruik gemaakt van het bubbelbad. Heerlijk voor de voeten! En dan lekker naar bed.

Onderweg

Zicht op Philadelphia

Townhall

Liberty Bell

Amish

Rocky Steps