Dag 15 – New York

Vandaag hebben we veel verschillende bekende gebouwen enof parken in New York bezocht en bekeken, zoals bijvoorbeeld het Flatiron Building, Waldorf-Astoria hotel maar ook Macy’s. Voor een beeld van Macy’s denk aan V&D maar dan in een gebouw zo groot als de Herestraat in Groningen, en dan negen keer op elkaar gestapeld. Dan kom je een beetje in de buurt van deze shop.
We kwamen onderweg ook nog een pand tegen van de lokale koffieketen Caffé Bene, tsja, dan moet je wel ff een foto maken uiteraard.
Ook Grand Central Terminal stond op de lijst. Onderweg hebben we uiteraard ook nog een hotdog en een chilidog gegeten.
Rond half drie was er de keuze om de High Line te doen of om bij Yankee Stadium te gaan kijken. Het werd Yankee Stadium, en onderweg viel ons al op dat het druk was in de metro, bleek dat er een match werd gespeeld om vier uur. Hebben we toch maar tickets gekocht en hebben we een paar innings bekeken.
De clip van de dag is:
Grandmaster Flash – the Message

1 gedachte op “Dag 15 – New York

Reacties zijn gesloten.