Dag 5 – Boston

Vandaag is de eerste dag in Boston. Na aan de overkant van het hotel een ontbijt te hebben gehaald zijn we met de metro naar Harvard gegaan. Wat een grote campus. Je voelt jezelf gelijk een stuk intelligenter. Bene heeft dat geïllustreerd met een T-shirt en cap. Hierna met de metro 3 haltes terug gereden en daarvandaan lopend door Beacon Hill, waar prachtige karakteristieke straatjes liggen, en langs de Public Garden naar Copley Square gelopen. Hier staan oud en nieuw bijna letterlijk hand in hand, de Trinity Church, uit 1733, weerspiegelt werkelijk prachtig in de John Hancock Tower. Ook de Boston Public Library staat aan dit plein en is ook een bezoek absoluut waard.

Na een wederom heerlijke lunch bij Tico zijn we naar de metro gelopen en weer naar het hotel gegaan. Hier hebben we de auto gepakt en zijn naar de JFK Library gereden. Elke Amerikaanse president heeft of krijgt na zijn termijn een Library en dit is die van Kennedy zoals je begrijpt. Na het museum gisteren hebben we weer een boel over deze man geleerd.

De Library sloot om vijf uur, het moment dat wij net klaar waren met ons bezoek, dat kwam mooi uit.

Dus weer in de auto en in de spits, wat betekende dat we een dik uur hebben gedaan over een afstand van 32 kilometer, op weg naar Gillette Stadium, normaliter de thuisbasis van de New England Patriots, de regerend kampioen in het American Football, een stadion waar zestigduizend man in kunnen, die tijdens wedstrijden van de Patriots ook allemaal makkelijk verkocht zijn, maar vanavond speelden de New England Revolution, het soccer team van de regio tegen de New York Red Bulls. Een vermakelijke wedstrijd op topklasse niveau die in 2-1 voor de Revs zoals ze genoemd worden is geëindigd. Toeschouwer aantal was in dit geval 11.000 man.

De clip van de dag is:

Boston – More then a Feeling.

2 gedachten over “Dag 5 – Boston

  1. Leuk om jullie reis mee te beleven, voor clip van de dag had ik gegokt op "Where everybody knows your name" van Gary Portnay, maar More than a feeling geeft waarschijnlijk goed weer hoe jullie Boston vonden, moet dus op ons bucketlist?

Reacties zijn gesloten.