Dag 1

Washington.

Na een wat stroef begin, want de pendelbus was aan de late kant, hebben we een zeer goede reis gehad. Het inchecken en de verschillende controles liepen probleemloos.
Dus om 11.15 uur vertrok UA 947 met ons aan boord. Het was een aangename reis, met goede en leuke bediening, veel keus in entertainment en voldoende beenruimte. Toch gaat 9 uur vliegen niet in de koude kleren zitten. En dan ben je er nog niet: douane, immigratie en wachten op de koffers. Maar ook dat ging allemaal vlot. Wat restte was de auto. Toen we uiteindelijk onze Grand Caravan hadden volgeladen met al onze bagage kon de vakantie echt beginnen: op naar het hotel.
Na een half uurtje bereikten we de Days Inn te Arlington. We hebben ons geïnstalleerd, Wifi getest en wat opgefrist. Het is namelijk erg warm, nog boven de dertig graden. In de buurt van het hotel zitten veel restaurants en winkels, en bij de Thai drinken we niet alleen iets in de bar maar blijven we ook eten. Als dit een voorbode is voor de komende weken, hoor je ons niet klagen. Zo lekker!
We hebben ondertussen besloten vanavond niet veel meer te doen. We doen nog wat inkopen voor op de kamer en gaan ons dan opmaken voor hopelijk een goede nacht. Want morgen staat op het programma: The Malllezen
lezen
lezen
lezen