Dag 3 – Cape Cod

Het begint al beter, nu pas om  6 uur wakker. Rustig opstarten, we hebben tenslotte vakantie en daarna richting P-town, zoals de bewoners Provincetown zelf noemen, voor het ontbijt. We kwamen terecht bij Far Land, een bedrijf waar je allerlei food kunt kopen, maar ook een breakfast kunt bestellen, daar op te eten of om mee te nemen. Margreet had een heerlijke uitsmijter ham-kaas tussen twee getoaste Marble Rey broodjes en Bene ging  voor een Ciabattaroll met BLT.
Vervolgens richting haven voor een whale watch trip, kaartjes gekocht en richting de boot. Vertrek om 10 uur en bedoeling was om ongeveer een uur te varen richting waar de whales zich zouden ophouden, maar we waren de haven nog niet uit of de eerste drie dienden zich al aan, prachtig. Toen we vervolgens toch richting Stellwagen Bank gingen, een beschermd gebied waar veel diverse zeedieren zijn,  bleken we veel mazzel te hebben, zie de foto’s, deze zijn zonder zoom en filter genomen. Zonder meer het eerste hoogtepunt van de reis.
Na een in totaal drie uur durende trip kwamen we weer in P-town aan en zijn we op zoek gegaan naar een lunch gelegenheid, dit werd een bedrijf met een heerlijk terras aan de haven.
Vervolgens hebben we twee fietsen gehuurd en zijn door de duinen en bossen achter P-town wezen fietsen.
De clip van de dag is:
Jerry Vale – Old Cape Cod

4 gedachten over “Dag 3 – Cape Cod

  1. Wow, mooi dat jullie zo dicht bij de walvissen zaten. Zie dat je inderdaad al in training bent voor het wielerseizoen van volgend jaar, goed bezig.

Reacties zijn gesloten.